Trainingen

3-Daagse training “Hoe ben ik ik?”

In de 3-daagse training nodigen we je uit om de eerste stappen te zetten in het ontdekken hoe jij ik bent. Degene die je nu bent, is het resultaat van ervaringen die jou hebben gevormd. Hoe ziet jouw interne structuur er uit? Hoe ga je om met jezelf en met de ander en hoe uit zich dat in jouw gedrag? Door te herkennen hoe jij dit doet en te ontdekken wat jij anders wilt, ontstaat er een mogelijkheid om andere keuzes te maken. Van onbewust naar bewust. Door jezelf beter te leren kennen, kun je meer sturing geven aan je eigen leven.

Lees meer

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de 3-daagse bieden we diverse oefeningen aan waarin je interactief situaties uit de dagelijkse praktijk verkent. Hierbij maken gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en IZR (Interactieve Zelfresonantie). Tijdens de trainingen vormen de trainers en je groepsgenoten jouw spiegel.

We vinden het belangrijk om je persoonlijk aandacht te kunnen in jouw proces en werken daarom in groepen van maximaal 12 personen.

Voor wie?

Ben jij op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, wil jij bewuster omgaan met situaties in jouw leven en wil je jezelf beter leren kennen? Dan is deze 3-daagse een mooie start. Door deel te nemen aan deze training neem je verantwoordelijkheid voor jouw eigen toekomst.

Wat levert het op?

   • Je legt een basis voor een persoonlijk ontwikkelingstraject
   • Je leert reactiepatronen van je zelf te herkennen
   • Je bent je bewuster van het effect van jouw handelen
   • Je krijgt inzicht in hoe je dingen anders wilt doen

Praktisch

Planning:

Zaterdag 8 februari 2020, 9.30-16.30 uur

Vrijdag 6 maart 2020, 9.30-16.30 uur

Zaterdag 7 maart 2020, 9.30-16.30 uur

Minimaal eens per jaar zal de 3-daagse training zo geprogrammeerd zijn dat je aansluitend direct verder kunt in de jaartraining.

Locatie: Keuken van Hackfort, Baakseweg 6, 7251 RH  Vorden

Kosten: € 475,00 (inclusief btw, koffie/thee en lunch).

Vervolg: Deze 3-daagse training maakt tevens onderdeel uit van de jaartraining “Hoe ben ik ik?”. Na 3 dagen kun je dus besluiten te stoppen of ervoor kiezen om door te gaan in de jaartraining.

Trainers: Anita Bunt & Erik Veldhuis, beiden zijn gecertificeerd NLP-trainer en IZR-begeleider.

Meld je hier aan voor de 3-Daagse training “Hoe ben ik ik?”


Jaartraining “Hoe ben ik ik?”

In de jaartraining ga je verdere stappen zetten met betrekking tot hetgeen je in de 3-daagse training hebt ontdekt. Naast dat je herkent hoe je doet, ga je ook onderzoeken hoe dit zo geworden is en wat er nodig is om de door jou gewenste veranderingen in gang te zetten. Het is dus een verdergaand proces van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en zelfkennis.

Het gedrag dat je laat zien is vaak een overlevingsstrategie, die je gebruikt om niet te hoeven voelen wat er in jou leeft. Als je deze strategieën een automatische reactie zijn en je belemmeren in wat je wilt en wie je bent, helpt het om de overlevingsstrategieën te ontmaskeren. De oorzaak onder ogen te zien en te erkennen wat het met jou heeft gedaan. Uiteindelijk gaat het erom dat je bewust kiest hoe jij wilt handelen in iedere situatie. Zo ontwikkel je jouw gezonde ik.

Lees meer

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de jaartraining bieden we diverse oefeningen aan waarin je interactief situaties uit de dagelijkse praktijk verkent. Er wordt in hoofdzaak gebruik gemaakt van IZR (Interactieve Zelfresonantie) en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), maar we zullen ook oefeningen gebruiken voor lichaam en geest. De trainers en je groepsgenoten zullen je vergezellen, je een spiegel voorhouden en ondersteunen het proces van jouw ontwikkeling.

We vinden het belangrijk om je persoonlijk aandacht te kunnen in jouw proces en werken daarom in groepen van maximaal 12 personen.

Voor wie?

Wil jij veranderingen aanbrengen in jouw leven, waardoor je meer zelfsturing hebt en de verantwoordelijkheid neemt voor jouw toekomst? Dan is de jaartraining iets voor jou.

Heb je hier nog vragen bij of wil je van gedachten wisselen, dan kun je natuurlijk contact opnemen met ons.

Wat levert het op?

   • Je bent je bewuster van grenzen en kunt deze aangeven en accepteren
   • Je bent in staat voor jezelf te kiezen in relatie tot je omgeving
   • Je leert hoe communicatie werkt en hoe jij het gewenste effect kunt bereiken
   • Je ontdekt je reactiepatronen en ervaart meer keuzevrijheid
   • Je ervaart meer balans tussen denken, voelen en doen.

Praktisch

Planning: Op vrijdag en zaterdag van 9.30 – 16.30 uur

Data 2020:

3 en 4 april

8 en 9 mei

12 en 13 juni

4 en 5 september

2 en 3 oktober

6 en 7 november

Zaterdag 12 december afsluiting.

Locatie: Keuken van Hackfort, Baakseweg 6 7251 RH Vorden

Kosten € 1.965,00 (inclusief btw, koffie/thee en lunch) als je je voor de jaartraining afzonderlijk inschrijft. Als je de 3-Daagse training en de Jaartraining in één keer boekt betaal je € 2.395,00.

Onze 3-daagse training maakt tevens onderdeel uit van deze jaartraining “Hoe ben ik ik?”. Na 3 dagen kun je dus besluiten te stoppen of ervoor kiezen om door te gaan in de jaartraining.

Trainers: Anita Bunt & Erik Veldhuis, beiden zijn gecertificeerd NLP-trainer en IZR-begeleider.

Meld je hier aan voor Jaartraining “Hoe ben ik ik?”