Ons Aanbod

Wil jij je bewuster worden van jou(w) zelf en je verder ontwikkelen dan heeft Het Zelfkenniscentrum een aanbod van activiteiten die je daarbij kunnen ondersteunen.

IN GROEPSVERBAND


Een manier om jezelf nog beter te leren kennen, om jezelf verder te ontwikkelen, is om ervaringsgericht te leren in groepsverband. Hoe jij ik bent, wordt immers gespiegeld door mensen in jouw omgeving. Bij de een raak je getriggerd, bij een ander voel je je op je gemak.

Lees meer

Wat zegt dat over jou? Door een combinatie van informatie, oefeningen doen, ervaringen uitwisselen, inzichten delen, word je bewust van jouw patronen en hoe jij jou(w) zelf hebt ontwikkeld. Door de inzichten die je krijgt ben je in staat een keuze te maken om iets veranderen, wetende dat iedere keuze die jij maakt, invloed heeft op jouw toekomst.

Zie hier onze trainingen, workshops en evenementen.


INDIVIDUEEL (ook online)


Een andere manier om jezelf te ontwikkelen of om jezelf beter te leren kennen, is een individueel traject waarbij een van onze coaches jou ondersteunt. In jouw leven kunnen zich vele vragen voordoen en iedere suggestie die wij hier doen, sluit andere mogelijkheden uit. 

Lees meer

Bij een individueel traject zullen we samen met jou de focus voor het traject vaststellen. Wat is belangrijk voor jou op dit moment? Waar loop je tegenaan en wat wil jij bereiken? Welk verlangen heb je voor jezelf en wat zorgt ervoor, dat je dat nog niet hebt verwezenlijkt? Welke beweging vraagt dit van jou?

Onze coach biedt jou een luisterend oor zonder oordeel, spiegelt jou in wat je zegt en wat je doet en ondersteunt jou in de beweging die jij voor jou(w) zelf wilt maken.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


MAATWERK


Een team binnen een organisatie is een groep mensen, waarbij de vragen “Hoe ben ik ik?” en “Hoe zijn wij wij?” een rol spelen. Ieder mens brengt immers zichzelf mee met alle ervaringen en werkt met anderen samen om de doelen van de organisatie te realiseren.

Lees meer

Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie zich ontwikkelt als de mensen zich ontwikkelen, persoonlijk of in teamverband. Het Zelfkenniscentrum biedt hiervoor trainingen en workshops op maat aan.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.